Hala 500 mp de vanzare

ID: 1608, Closca, Satu Mare

199,000 EUR

411 afisari

Descriere hala

Am placerea sa va ofer spre vanzare o hala intr-o zona industriala a orasului ,

Imobilul care dorim să-l vindem este format din: 

- hala de producție

- șopron

- terenHala de producție este de aproximativ 500 mp, întabulată în cartea funciară și are dimensiunile L = 40 m, l = 12 m, h la streașină = cca 4 m, h la vârf = cca 5,5 m.Hala este compartimentată în 3 zone de producție cu pereți despărțitori și uși de acces. Mai există 2 birouri, o sală de mese, un vestiar, 2 băi cu dușuri și toalete, o magazie, o cameră pentru cazan.

Comunicarea dintre hală și exterior se face prin 5 uși cu o lățime de 3 m. Există și o ușă de 1 m pentru acces facil în hală. Ferestrele sunt din termopan.

Hala este construcție nouă, din 2012, din panouri tip sandwich. Hala este dotată cu apă curentă, canalizare (urmează numai racordarea într-un termen scurt), groapă septică, curent monofazic și trifazic; încălzirea se face cu un cazan de aproape 140 KW pe combustibil solid, prin termosuflante instalate în hala de productie (în tâmplărie și vopsitorie acestea sunt antiexplozive) și prin calorifere in restul. Pentru doritori, gazul metan este în apropiere și se poate realiza oricând racordarea. 

Tot din dotarea halei mai face parte și un sistem de alarmă pentru efracție și 11 camere video amplasate în interiorul și exteriorul halei.Șopronul are aproximativ 400 mp și este în curs de a fi întabulat. 

Șopronul înconjoară hala pe una din lungimile și lațimile sale, fiind legat de aceasta. În șopron sunt montate numeroase prize pentru lucru, lumină.Terenul de sub hală și de lângă hală este întabulat, are 1500 mp, în totalitate betonat într-un strat de peste 20 cm.Întreaga proprietate este protejată cu un gard solid, are o portiță de intrare și o poartă culisantă de aproape 6 m, precum și un pod de acces. Este prevăzută posibilitatea de a intra în curte camioane mega.Proprietatea se găsește în Satu Mare, str. Depozitelor, într-o zonă industrială. Strada este complet astfaltată 


Caracteristici hala

  • Numar Camere: 2
  • Zona: Closca
  • Suprafata utila: 500 mp
  • Reper:
  • Structura: Metal
  • Curte: 1000 mp
  • An Constructie: 2009

Caracteristici generale

  • Structura Casa: Metal

Localizare pe harta

0744676034 whatsapp